CATALOG DE CASE
modele case

Tipuri de case

Site-ul CASA MEA de Vis prezinta tipuri de case moderne, adresandu-se persoanelor care intentioneaza sa construiasca casa lor de vis - o casa cu curte de tip locuinta permanenta (casa unifamiliala, casa tip duplex, vila multifamiliala) sau o casa de vacanta.
V-ati pus vreodata intrebarea: "Ce pasi trebuie sa urmez ca sa construiesc o casa?" - daca da, atunci sunteti in locul potrivit pentru ca site-ul CASA MEA de Vis va intinde o mana de ajutor pentru realizarea casei din vis.
Va sunt prezentati pasii necesari pentru realizarea constructiei, de la alegerea terenului, identificarea si contractarea proiectului de casa care satisface nevoile familiei, obtinerea autorizatiei de construire, semnarea contractului de executie la cheie / la rosu cu firma de constructii case, fazele de executie a lucrarilor, pana la receptia finala a constructiei.

TIPURI DE CASE

Tipuri de case si vile moderne


Proiectele tip Archeton pot fi categorizate astfel:

» dupa structura de rezistenta deosebim urmatoarele tipuri
   - tipuri de casa din caramida
   - tipuri de casa din BCA
   - tipuri de casa din lemn

» dupa destinatia cladirii deosebim
   - proiect casa unifamiliala
   - proiecte vile duplex
   - proiecte vile multifamiliale
   - proiecte case de vacanta
   - proiect casa cu spatiu comercial
   - proiect garaj individual

» dupa regimul de inaltime al cladirii deosebim urmatoarele tipuri
   - casa parter (P)
   - casa parter si mansarda (P+M)
   - casa cu un etaj (P+1E)

Toate tipurile de proiecte de casa din portofoliul firmei pot fi comandate cu sau fara subsol si cu sau fara garaj (garaj proiectat la subsol sau alipit locuintei).

Proiectele noastre sunt complete, documentatia tehnica livrata clientului contine proiectul de arhitectura, structura de rezistenta, proiectul de instalatii sanitare, termice si electrice - elaborate la cheie pentru fazele PT+DDE (Proiect Tehnic + Detalii De Executie) si DTAC (Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire).

Pentru detalii vizitati catalogul nostru on-line de case rezidentiale, accesand  www.archeton.ro


 


Galerie imagini - Tipuri de case