CATALOG DE CASE
modele case

SCHITE CASE

Site-ul CASA MEA de Vis prezinta schite de case si vile moderne, adresandu-se persoanelor care intentioneaza sa construiasca casa lor de vis - o casa de locuit (casa unifamiliala, casa duplex, vila multifamiliala) sau o casa de vacanta din lemn.
V-ati pus vreodata intrebarea: "Ce pasi trebuie sa urmez ca sa construiesc o casa?" - daca da, atunci sunteti in locul potrivit, site-ul CASA MEA de Vis prezentand pasii necesari pentru realizarea casei mult visata.
Va sunt prezentate etapele realizarii constructiei de la alegerea terenului, identificarea si contractarea proiectului care satisface nevoile familiei, obtinerea autorizatiei de construire, semnarea contractului de executie la cheie / la rosu cu firma de constructii case, fazele de executie a lucrarilor, pana la receptia finala a constructiei.

SCHITE CASE

Schite de case si vile moderne


ARCHETON Romania ofera servicii profesionale si complete de proiectare locuinte, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 planuri de case tip - proiecte complete, continand documentatiile tehnice pentru toate specialitatile: arhitectura, rezistenta si instalatii. Proiectele sunt elaborate la cheie pentru fazele P.T. + D.D.E. (Proiect Tehnic + Detalii De Executie) si D.T.A.C. (Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire).

Portofoliul biroului de proiectare Archeton cuprinde planuri de case si vile moderne, concepute in stil occidental, proiecte de case unifamiliale, schite de vile duplex, schite de case cu mansarda, schite vile cu etaj, schite de case mici, schite case simple si ieftine, schite casa de vacanta, schite locuinte permanente, schita vila fara etaj, modele vile de lux, schite de case din caramida sau BCA, schite de case din lemn, schite de case ieftine, schita casa pe teren ingust, proiecte vile duplex (casa cuplata - ansamblu format din doua case alaturate, simterice / in oglinda, cu un perete comun), model casa parter si cu etaj mansardat, schita de compartimentare parter / mansarda, schita cu sectiunea longitudinala a cladirii.

Aceste proiecte de arhitectura sunt accesibile publicului larg online, site-ul oficial Archeton fiind un catalog virtual, prezentand peste 700 de realizari.

Informatiile furnizate despre proiectul selectat sunt prezentate in 4 sectiuni:

» specificatii - contine o scurta descriere a constructiei, dimensiunile si suprafetele caracteristice (suprafata utila / locuibila, suprafata construita, suprafata desfasurata), dimensiunile terenului necesar, etc;
» vederi - in aceasta sectiune gasiti imagini cu fatadele constructiei, vizualizari 3D din diverse perspective, poze amenajari exterioare, respectiv schita de amplasare a cladirii pe teren fata de punctele cardinale;
» planuri - contine planurile tuturor nivelurilor (plan subsol, plan parter, plan etaj sau plan mansarda);
» spatii interioare - imagini cu spatiile interioare, poze amenajari interioare.

Proiectele pot fi comandate cu sau fara subsol si cu sau fara garaj (garaj proiectat la subsol sau alipit locuintei).

Pentru detalii vizitati catalogul nostru on-line de vile rezidentiale, accesand site-ul  www.archeton.ro

 


Galerie imagini - Poze proiecte case