CATALOG DE CASE
modele case

PROIECTE CASE

Site-ul CASA MEA de Vis prezinta proiecte de case moderne, adresandu-se persoanelor care intentioneaza sa construiasca casa lor de vis - o casa de locuit (casa unifamiliala, case duplex, vila multifamiliala) sau o casa de vacanta.
V-ati pus vreodata intrebarea: "Ce pasi trebuie sa urmez ca sa construiesc o casa?" - daca da, atunci sunteti in locul potrivit pentru ca site-ul CASA MEA de Vis va intinde o mana de ajutor pentru realizarea casei din vis. Va sunt prezentati pasii necesari pentru realizarea constructiei, de la alegerea terenului, identificarea si contractarea proiectului de casa care satisface nevoile familiei, obtinerea autorizatiei de construire, semnarea contractului de executie la cheie / la rosu cu firma de constructii case, fazele de executie a lucrarilor, pana la receptia finala a constructiei.

PROIECTE CASE

Proiecte de case moderne


ARCHETON Romania ofera servicii profesionale si complete de proiectare locuinte, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 proiecte tip - proiecte complete, continand documentatiile tehnice pentru specialitatile arhitectura, rezistenta si instalatii - elaborate la cheie pentru fazele P.T. + D.D.E. (Proiect Tehnic + Detalii De Executie) si D.T.A.C. (Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire).

Portofoliul biroului de proiectare Archeton cuprinde modele de case si vile moderne, concepute in stil occidental, proiecte de casa unifamiliale, modele de vile duplex, proiecte case parter si mansarda, proiecte case cu etaj, proiecte vile pentru doua familii, modele vile multifamiliale, plan casa de vacanta, modele vile moderne, proiecte locuinte permanente, proiecte casa fara etaj, modele vile de lux, tipuri de case din caramida sau BCA, tipuri de case din lemn, proiecte case ieftine, proiect casa pe teren ingust, proiecte vile duplex (casa cuplata - ansamblu format din doua case alaturate, simterice / in oglinda, cu un perete comun), model casa parter si cu etaj mansardat, schita de compartimentare parter / mansarda, schita cu sectiunea longitudinala a cladirii, etc.

Aceste proiecte de arhitectura sunt accesibile publicului larg online, site-ul oficial Archeton fiind un catalog virtual, prezentand peste 700 de realizari.

Informatiile furnizate despre proiectul selectat sunt prezentate in 4 sectiuni:

» specificatii - contine o scurta descriere a constructiei, dimensiunile si suprafetele caracteristice (suprafata utila / locuibila, suprafata construita, suprafata desfasurata), dimensiunile terenului necesar, etc;
» vederi - in aceasta sectiune gasiti imagini cu fatadele constructiei, vizualizari 3D din diverse perspective, poze amenajari exterioare, respectiv schita de amplasare a cladirii pe teren fata de punctele cardinale;
» planuri - contine planurile tuturor nivelurilor (plan subsol, plan parter, plan etaj sau plan mansarda);
» spatii interioare - imagini cu spatiile interioare, poze amenajari interioare.

Proiectele pot fi comandate cu sau fara subsol si cu sau fara garaj (garaj proiectat la subsol sau alipit locuintei).

Pentru detalii vizitati catalogul nostru on-line de proiecte case rezidentiale - www.archeton.ro


ARCHETON - La noi gasiti proiectul casei visate!
 


Galerie imagini - Poze proiecte case