CATALOG DE CASE
modele case

PLANURI CASE

Site-ul CASA MEA de Vis prezinta planuri de case moderne, adresandu-se persoanelor care vor sa construiasca casa lor de vis - o locuinta permanenta (casa unifamiliala, casa cuplata tip duplex, vila multifamiliala) sau o casa de vacanta, dorind a fi un ghid util atat persoanelor care vor construi casa in regie proprie, cat si pentru cei care apeleaza la serviciile unei firme de constructii, prezentand pasii necesari in vedere obtinerii casei mult visata. Gasiti aici sfaturi practice pentru toate etapele realizarii constructiei: alegerea terenului, identificarea si contractarea proiectului de casa care satisface nevoile familiei, obtinerea autorizatiei de construire, informatii despre preturile practicate de constructori la constructii case la rosu / constructii case la cheie.

PLANURI CASE

Planuri de case moderne


ARCHETON Romania ofera servicii profesionale si complete de proiectare locuinte, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 de proiecte de arhitectura - proiecte complete, continand documentatiile tehnice pentru specialitatile arhitectura, rezistenta si instalatii - elaborate la cheie pentru fazele P.T. + D.D.E. (Proiect Tehnic + Detalii De Executie) si D.T.A.C. (Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire).

Portofoliul biroului de proiectare Archeton cuprinde planuri de case si vile moderne, planuri de casa unifamiliale, planuri vile duplex, planuri case parter si mansarda, planuri case cu etaj, planuri vile pentru doua familii, planuri vile multifamiliale, planuri casa de vacanta, planuri locuinte permanente, planuri casa fara etaj, planuri vile de lux, tipuri de case din caramida sau BCA, tipuri de case din lemn, planuri case ieftine, proiect casa pe teren ingust, proiecte vile duplex (casa cuplata), model casa parter + mansarda, schite vile, schite mansarda, relevee, etc.

Aceste planuri de arhitectura sunt accesibile publicului larg online, site-ul oficial Archeton fiind un catalog virtual, prezentand peste 700 planuri de casa.

Informatiile furnizate despre proiectul selectat sunt prezentate in 4 sectiuni:

» specificatii - contine o scurta descriere a constructiei, dimensiunile si suprafetele caracteristice (suprafata utila / locuibila, suprafata construita, suprafata desfasurata), dimensiunile terenului necesar, etc;
» vederi - in aceasta sectiune gasiti imagini cu fatadele constructiei, vizualizari 3D din diverse perspective, poze amenajari exterioare, respectiv schita de amplasare a cladirii pe teren fata de punctele cardinale;
» planuri - contine planurile tuturor nivelurilor (plan subsol, plan parter, plan etaj sau plan mansarda);
» spatii interioare - imagini cu spatiile interioare, poze amenajari interioare.

Proiectele pot fi comandate cu sau fara subsol si cu sau fara garaj (garaj proiectat la subsol sau alipit locuintei).

Pentru detalii vizitati catalogul nostru on-line de proiecte case rezidentiale - www.archeton.ro


ARCHETON - La noi gasiti proiectul casei visate!
 


Galerie imagini - Poze proiecte case