CATALOG DE CASE
modele case

MODELE CASE

Site-ul CASA MEA de Vis prezinta modele de case moderne, adresandu-se persoanelor care intentioneaza sa construiasca casa lor de vis - o locuinta permanenta (casa unifamiliala, casa cuplata tip duplex, vila multifamiliala) sau o casa de vacanta, dorind a fi un ghid util atat persoanelor care vor construi casa in regie proprie, cat si pentru cei care apeleaza la serviciile unei firme de constructii, prezentand pasii necesari in vedere obtinerii casei mult visata. Gasiti aici sfaturi practice pentru toate etapele realizarii constructiei: alegerea terenului, identificarea si contractarea proiectului de casa care satisface nevoile familiei, obtinerea autorizatiei de construire, informatii despre preturile practicate de constructori la constructii case la rosu / constructii case la cheie.

MODELE CASE

Modele de case moderne


ARCHETON Romania ofera servicii profesionale si complete de proiectare locuinte, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 de modele de proiecte tip - proiecte complete, continand documentatiile tehnice pentru specialitatile arhitectura, rezistenta si instalatii - elaborate la cheie pentru fazele P.T. + D.D.E. (Proiect Tehnic + Detalii De Executie) si D.T.A.C. (Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire).

Portofoliul biroului de proiectare Archeton cuprinde modele de case si vile moderne, concepute in stil occidental, modele de casa unifamiliale, modele vile duplex, modele case parter si mansarda, proiecte case cu etaj, modele de vile multifamiliale, modele casa de vacanta, modele de locuinte permanente, modele casa fara etaj, modele vile de lux, tipuri de case din caramida sau BCA, tipuri de case din lemn, modele case mici, modele case ieftine pe teren ingust, modele casa cuplata (ansamblu format din doua vile alaturate, alipite pe ambele laturi, avand doua calcane), modele casa parter si cu etaj mansardat, etc.

Aceste proiecte de arhitectura sunt accesibile publicului larg online, site-ul oficial Archeton fiind un catalog virtual, prezentand peste 700 de modele de casa.

Informatiile furnizate despre proiectul selectat sunt prezentate in 4 sectiuni:

» specificatii - contine o scurta descriere a constructiei, dimensiunile si suprafetele caracteristice (suprafata utila / locuibila, suprafata construita, suprafata desfasurata), dimensiunile terenului necesar, etc;
» vederi - in aceasta sectiune gasiti imagini cu fatadele constructiei, vizualizari 3D din diverse perspective, poze amenajari exterioare, respectiv schita de amplasare a cladirii pe teren fata de punctele cardinale;
» planuri - contine planurile tuturor nivelurilor (plan subsol, plan parter, plan etaj sau plan mansarda);
» spatii interioare - imagini cu spatiile interioare, poze amenajari interioare.

Proiectele pot fi comandate cu sau fara subsol si cu sau fara garaj (garaj proiectat la subsol sau alipit locuintei).

Pentru detalii vizitati catalogul nostru online de prroiecte case moderne - www.archeton.ro


ARCHETON - La noi gasiti proiectul casei visate!
 


Galerie imagini - Poze proiecte case