CATALOG DE CASE
modele case

Proiecte Case de Lemn

Site-ul CASA MEA de Vis prezinta proiecte de case din lemn, adresandu-se persoanelor care intentioneaza sa construiasca casa lor de vis - o casa din lemn locuinta permanenta (casa de lemn unifamiliala, case lemn duplex) sau o casa de vacanta din lemn, casuta de lemn.
V-ati pus vreodata intrebarea: "Ce pasi trebuie sa urmez ca sa construiesc o casa?" - daca da, atunci sunteti in locul potrivit pentru ca site-ul CASA MEA de Vis va intinde o mana de ajutor pentru realizarea casei din vis. Va sunt prezentati pasii necesari pentru realizarea constructiei, de la alegerea terenului, identificarea si contractarea proiectului de casa de lemn, obtinerea autorizatiei de construire, semnarea contractului de executie la cheie / la rosu cu firma de constructii case lemn, fazele de executie a lucrarilor, pana la receptia finala a constructiei.

PROIECTE CASE LEMN

Proiecte case din lemn


ARCHETON Romania ofera servicii profesionale si complete de proiectare locuinte, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 proiecte tip - proiecte complete, continand documentatiile tehnice pentru specialitatile arhitectura, rezistenta si instalatii - elaborate la cheie pentru fazele P.T. + D.D.E. (Proiect Tehnic + Detalii De Executie) si D.T.A.C. (Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire).

Portofoliul biroului de proiectare Archeton cuprinde modele de case din lemn moderne, concepute in stil occidental, proiecte de casa de lemn unifamiliale, modele case lemn duplex, proiecte case lemn parter si mansarda, proiecte case cu etaj, proiecte cabane din lemn, proiecte case de vacanta lemn, modele vile moderne, proiecte locuinte permanente din lemn, proiecte casa fara etaj, modele vile de lux, tipuri de case din lemn, proiecte case din lemn ieftine, proiect casa pe teren ingust, proiecte vile duplex din lemn (casa cuplata - ansamblu format din doua case alaturate, simterice, cu un perete comun), model casa parter si cu etaj mansardat, schita de compartimentare parter / mansarda, schita cu sectiunea longitudinala a cladirii.

Aceste proiecte de arhitectura sunt accesibile publicului larg online, site-ul oficial Archeton fiind un catalog virtual, prezentand peste 700 de proiecte de arhitectura.

Informatiile furnizate despre proiectul selectat sunt prezentate in 4 sectiuni:

» specificatii - contine o scurta descriere a constructiei, dimensiunile si suprafetele caracteristice (suprafata utila / locuibila, suprafata construita, suprafata desfasurata), dimensiunile terenului necesar, etc;
» vederi - in aceasta sectiune gasiti imagini cu fatadele constructiei, vizualizari 3D din diverse perspective, poze amenajari exterioare, respectiv schita de amplasare a cladirii pe teren fata de punctele cardinale;
» planuri - contine planurile tuturor nivelurilor (plan subsol, plan parter, plan etaj sau plan mansarda);
» spatii interioare - imagini cu spatiile interioare, poze amenajari interioare.

Proiectele pot fi comandate cu sau fara subsol si cu sau fara garaj (garaj proiectat la subsol sau alipit locuintei).

Pentru detalii vizitati catalogul de case Archeton, accesand  www.archeton.ro

 


Galerie imagini - Poze case din lemn